.:: Startbasis.nl .::. Startpagina, de basis van het internet met meer dan alleen maar links, auto, abonnementen, chat, dating, computer, software, gratis, korting, verzorging, telecom, sport, vakantie, zoeken, mp3, etc::.
2019-10-16
 

Surprise Box @ startbasis.nl een leuke bezigheid indien u zich verveelt op internet en totaal geen idee heeft waar u naar op zoek bent. U heeft vast weleens van die dagen!

Mischien voor de meeste mensen totaal nutteloos, maar evengooed een leuke bezigheid op het internet. Surprisebox.startbasis.nl werkt als volgt:
Klik hieronder op het surprise logo om een nieuwe pagina te openen. In deze nieuwe pagina opent automatisch een willekeurige pagina uit onze database en kan vanuit elke categorie komen behalve onze 18+ inhoud. Het volgende scherm bestaat uit 2 frames: De bovenste bestaat uit de header en de onderste uit een willekeurige pagina (Tenzij een pagina een framekiller bevat, in deze situatie zal de header verdwijnen.) Wanneer u op next drukt in de header zal de pagina zich verversen en u een nieuwe willekeurige pagina tonen.

surprise box

Veel plezier op het net!