.:: Startbasis.nl .::. Startpagina, de basis van het internet met meer dan alleen maar links, auto, abonnementen, chat, dating, computer, software, gratis, korting, verzorging, telecom, sport, vakantie, zoeken, mp3, etc::.
Zondag 22 October 2017
 

America's army.  
Een mooie fps shooter game wat online te spelen is en GRATIS te downloaden en te spelen is. In America's Army the game, Zijn spelers gebonden aan de Rules of Engagement (ROE) en groeit de speler in ervaring als zij de uitdagingen aangaan in de op teamwerk-gebaseerde, multiplayer, force versus force operations. Een aanrader voor de fps fan mooie graphics leuk en nog gratis ook :-).
Categorie: games > Download
Megagames.  
Hier kunt u zo'n beetje alles vinden wat met gamen te maken heeft. Onder andere: demo's, patches, screensavers, cheats, freeware games, emulatoren, trainers enz. Een must voor zowel console als pc gamers.
Categorie: games
Moddb  
Games and mods development for Windows, Linux and Mac - Mod DB covers the game development scene across all platforms Windows, Linux and Mac serving up downloads of the best mods and other indie created content."
Categorie: games > mods
Duketoys.  
Duketoys - Houten Speelgoed tot wel 40% goedkoper
Categorie: winkelen > algemeen
Paypal.  (Tip!)
Makkelijk en veilig op internet je geld transacties uitvoeren. met Paypal kun je over de hele wereld in 45 landen betalen en geld ontvangen en dat simpelweg via je email adres. Paypal is een bedrijf van ebay.
Categorie: winkelen > betalen
Free Codecs.  
Heeft u problemen om een video bestand af te spelen en kunt u of u media speler niet de juiste codecs vinden? Neem dan eens een kijkje op deze site.
Categorie: tmf > film
Universal Covers.  
Universal Covers - Hier kun je alle media covers voor CD, DVD en Games gratis vinden en/of aanvragen via het forum.
Categorie: games
Voetbal24.  
Nederlandse site over voetbal, al het laatste voetbal nieuws wordt hier weergegeven.
Categorie: sport > voetbal
Belbios.  
Online reserveren voor een film in jouw favoriete bioscoop. Naast het reserveren en kopen van kaartjes via telefoon en/of internet verzorgt Belbios voor diverse partijen de aanlevering van de (landelijke) bioscoopagenda.
Categorie: uitgaan > bioscoop
File informatie.  
De VerkeersInformatieDienst
Categorie: auto > auto
Marktplaats.  
Een van de grootste advertentie site van Nederland. Nieuwe en tweedehands goederen en diensten, koopt en verkoopt u op Marktplaats.nl.
Categorie: 2dehands
Yahoo video.  
En yahoo kan natuurlijk ook niet achterblijven.
Categorie: diversen > tubes
Techno4ever.  
Duitse internet radio zender met trance, techno, hardcore en natuurlijk party info, nieuws en foto's.
Categorie: tmf > radio
i can has cheezburger.  
I Can Has Cheezburger? Is een site waar je je humor plaatjes vind van katten en andere dieren. De site bevat een verzameling die bijeen gezocht en gemaakt zijn door de gebruikers van de site.
Categorie: diversen > humor
Meteo consult.  
De internet site van Meteo Consult. Hier kunt u terecht voor internationale weersverwachtingen en de produkten van Meteo Consult. Bovendien wordt de rubriek weer in het nieuws dagelijks vernieuwd.
Categorie: nieuws > weer
Quatenet.  
Maandblad Quote online. Nieuws, lifestyle, travel en carriere.
Categorie: nieuws > binnenland
Youtube.  
Youtube broadcast yourself of kijk al die filmpjes fun.
Categorie: diversen > tubes
Avonturenpark Hellendoorn.  
Plezier voor jong & oud! Ontdek en beleef de meer dan 30 attracties & shows van Avonturenpark Hellendoorn. Kijk bij alle attracties voor een compleet overzicht van alle avonturen of bekijk de plattegrond van het park.
Categorie: uitgaan > pretpark
Cafe bubbels.  
Wanneer je 18 jaar of ouder bent, en je houdt van een lekker feestje, dan ben je bij Cafe Bubbels Purmerend aan het goede adres.
Categorie: uitgaan > cafe
CoteAzurMaison Vakantiehuizen.  
Toeristische website van Coteazurmaison met de mooiste vakantiehuizen aan de Cote d'Azur, in de Provence en aan de Franse Riviera en met veel informatie over de streek.
Categorie: vakantie > vakantiehuizen
bol.com  
Bol.com is in Nederland marktleider op het gebied van online verkoop van boeken, cd's, dvd's en video's. Bezoekers van de website hebben toegang tot ruim 140.000 Nederlandstalige en 750.000 Engelstalige boektitels, 300.000 cd's,10.000 films, 2.400 games en circa 2.000 softwareproducten. De populairste artikelen uit het assortiment kun je vanaf nu binnen een werkdag laten bezorgen.
Categorie: tmf > algemeen
The guru of 3D.  
Voor het laatste nieuws van software en hardware voor videokaarten en procesors. Drivers downloaden. ATI en NVIDEA modified drivers enz; en forum.
Categorie: games
Dumpert.  
Ook nederland heeft zo'n tube site van de makers van geen stijl. Voor filnpjes, plaatjes en audio.
Categorie: diversen > tubes
Boreme.  
Niks te doen nog meer filmpjes hieroo.
Categorie: diversen > tubes
xda-developers.  
Groep met xda ontwikkelaars voor het programmeren en aanpassen van pda mobiele telefoons. Hier vind je dus veel nuttige informatie en programma's om jou pda te krijgen zoals je wil. Community of XDA developers for programming and modding of PDA Cellphone hybrids.
Categorie: pda