:: Startbasis.nl :: Chat, Dating, Relatie, liefde, msn, icq, mirc, dmsn, trillian, zoeken, Emoticonpacks, Avatarpacks, Chatnamenpacksetc, fotocontactjes, picturedate, profiel, gratis, datingsite, contact,
2019-02-16
 
Subcategorien: chatdatingsoftwarealles.

Er staan in totaal 8 links in de categorie chat > dating.

Match4me.  
Match4me is de serieuze datingsite voor hogeropgeleide singles in Nederland.
De relatieschool.  
De activiteiten van deze site bestaan uit het helpen van mensen aan een leuke relatie te komen door stap voor stap uit te leggen wat en hoe ze het moeten doen. Deze site richt zich vooral op de praktische aspecten van hoe je alles moet doen. Ook is er een forum op de site waar iedereen over alles wat met relaties te maken heeft kan praten. Anoniem.
D-Date  
D-Date is de enige datingsite met een gelijk aantal mannen en vrouwen in het bestand, een helpdesk die van 08.00 tot 23.00 uur persoonlijke ondersteuning biedt (binnen twee uur antwoord!) Ún die leuke activiteiten voor haar deelnemers organiseert (D-Meetings).
e-Matching.  
e-Matching (sinds 1998) is voor de single inmiddels een bekende merknaam, mede doordat ze al jaren adverteren via radio, dagbladen en internet.
2Amor.  
De datingsite voor een nieuwe liefde. 2amor is een gratis datingservice en maakt het mogelijk om een nieuwe partner te vinden. De site is 100% gratis en zeer gebruiksvriendelijk. Heel eenvoudig kan men een advertentie plaatsen of reageren op advertenties die op 2amor staan.
Dating 2000   
Dating 2000.nl is de volledig gratis Datingsite voor iedereen. Plaats gratis je advertentie met foto's
- Nieuw chatten in je eigen regio
- Persoonlijke Video berichten
- Perfect Match systeem
- Anoniem mailsysteem.
50plusmatch.  
Nederland telt steeds meer 50-plussers. Men blijft bovendien steeds vaker tot op hoge leeftijd vitaal en actief. Daarom zijn er reizen, beurzen, activiteiten en zelfs een speciale omroep voor senioren. En nu dus ook een speciale datingsite.

Er zijn genoeg redenen om als bezoeker gratis aan te melden bij 50plusmatch.nl, men kan namelijk:
- Onbeperkt zoeken naar andere leden
- Onbeperkt berichten lezen van andere leden
- 10 interesse berichten versturen per dag
- Oproepen bekijken en reageren
- Veilig daten met anoniem mailsysteem


Seniorengeluk.  
Seniorengeluk is DE serieuze datingsite voor 50-plussers van nu.