:: Startbasis.nl :: Dieren en planten, dieren forums, puppys, bloemen, vraagbaak, katten, honden, vissen, tijgers, enz
2019-02-16
 
Subcategorien: dierenplantenalles.

Er staan in totaal 7 links in de categorie dieren.

De dierenkliniek.  
Dierenartsenpraktijk Hoogveld Meesters is een goed geoutilleerde dierenkliniek ( chirurgie, r?ntgenfoto's, laboratoriumonderzoek, opname, ecg ) in Middelburg.
Puppyspecialist.  
Waar pups centraal staan is Puppyspecialist uniek in zijn soort! De beste puppie database waarbij u zelf op zoek kan gaan. Puppy bemiddeling via Internet en gratis adverteren.
Dierenforum.  
Een leuk en informatief forum over huisdieren.
Bakker Hillegom.  
Bakker Hillegom is het grootste tuinpostorderbedrijf in Europa met meer dan 60 jaar ervaring in het verzenden van planten per post. Het staat bekend als een leverancier van hoge kwaliteit tuinproducten. Bloembollen, rozen, vaste planten, zaden en tuinproducten.
Rouwbloemen  
Een persoonlijk arrangement bij het afscheid.

Als een dierbare overlijdt, wilt men natuurlijk afscheid nemen op een wijze die recht doet aan de band met de betrokkene. Een rouwarrangement is daarvoor uitermate geschikt. Vooral als zo'n arrangement iets persoonlijks heeft, waardoor het goed past bij de overledene, of bij de gevoelens die men zelf wilt uitdrukken.

Rouwbloemen.nl maakt het gemakkelijker zo'n individueel arrangement te kiezen. U vindt er voorbeelden in van smaakvolle arrangementen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Allen exclusief ontworpen voor de nabestaande, zodat men de zekerheid heeft dat het arrangement van de keuze geheel naar wens is. Rouwbloemen.nl maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige bloemen en materialen. Het arrangement wordt op de aangegeven tijd en plaats geleverd.


Valkenhok.  
Op deze website doen zij verslag van het reilen en zeilen in en rond het valkenhok dat al sinds 2002 trouw op een vaste plaats staat aan de rand van het Brabantse dorp Dongen. In het valkenhok zijn twee netwerk camera's aanwezig die de valk 24 uur per dag 7 dagen per week in de gaten houden. U kunt zelf kiezen door welke camera u een kijkje wilt nemen.
EuroFlorist, stuur een bloemetje.  
Bloemen, boeketten, arrangementen, planten en bloemengeschenken kunnen op bijna elke plaats ter wereld dezelfde dag afgeleverd worden! Binnen Europa garandeert EuroFlorist de hoogste kwaliteit als het gaat om het bezorgen van verse bloemen zoals rozen, tulpen en seizoensbloemen bij 9,700 bloemendetaillisten. Buiten Nederland is EuroFlorist ook gevestigd in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Polen, Oostenrijk, België, Luxemburg en Frankrijk. Voor het bezorgen van bloemen in andere landen werkt Euroflorist samen met meer dan 54,000 bloemenwinkels die aangesloten zijn bij het meest betrouwbare bloemennetwerk van de wereld.

Of het nu voor een verjaardag, een begrafenis, een speciale gelegenheid of alleen maar om "dank je wel" te zeggen is. EuroFlorist stuurt uw bloemen naar de juiste persoon op het juiste moment via een professionele bloemist.