:: Startbasis.nl :: Eten en drinken, lekker eten, sauzen en salades, brood en banket, visgerechten, recepten,voorgerechten en nagerechten, ijs , toetjes en deserts,sauzen, soepen, dieten
2019-02-16
 
Subcategorien: drinkenetenalles.

Er staan in totaal 7 links in de categorie eten.

Keukentips.  
Site met recepten van heerlijke gerechten, zowel voorgerechten, nagerechten en hoofdgerechten. Op deze site kun je de lekkerste recepten vinden. Deze zijn overzichtelijk op categorie of thema ingedeeld. Kijk ook eens naar het menu van de dag, uiteenzetting van de kruiden en hun gebruik, en nuttige tips in en om de keuken.
illycaffe  
Al meer dan zeventig jaar wordt de illy ervaring geïnspireerd door de droom van zijn oprichter, Francesco Illy: de beste koffie die de natuur te bieden heeft produceren. Deze visie blijft succes brengen voor het bedrijf. illy produceert een melange bestaande uit negen soorten Arabica-koffie, de beste koffie van de beste plantages uit Midden- en Zuid-Amerika, AziŽ en Afrika. Dit is de ideale formule die aan illy-koffie altijd dezelfde onmiskenbare smaak geeft, waar ter wereld hij ook wordt gedronken.

Bezoekers van deze site kunnen koffie, espressoapparaten en diverse originele accessoires en cadeaus bestellen.


De Bakkerij.  
Naast elke dag VERS nieuws ( nieuws en informatie met betrekking tot de bakkerij en lekkere dingen )ook recepten bekijken en lezen. Wilt u uw kennis delen en weet u ook een goed recept, dan kunt u deze ook delen bij de b@kkerij.
Gefelicitaart.  
gefeliciTAART is gespecialiseerd in het maken en bezorgen van taarten en aanverwante artikelen in heel Nederland.
Door razendsnel te schakelen met haar 300 aangesloten bakkerijen is het geen enkel probleem om op korte termijn 1 of meerdere taarten tegelijk in heel Nederland te laten bezorgen. Natuurlijk kunnen deze taarten worden voorzien van fullcolour logoís, afbeeldingen en of tekst en kan er ook altijd een kaartje bij worden afgeleverd. gefeliciTAART is voor iedereen die iets te vieren heeft. Voor bruidstaarten, geboorte, en verjaardag of een helel persoonlijke.
Taartenland.  
Wilt u een taart laten bezorgen in Nederland? Bestel een taart bij Taartenland en zij doen de rest voor u. Of u nu 1 taart wilt bestellen of duizend, Taartenland regelt het!
Taartenland biedt u alle gemakken. U bestelt via de website en zij doen de rest. ze bezorgen taarten door heel Nederland.
Taartenland ondersteunt de mogelijkheid om afbeeldingen op een taart te printen. Dus wilt u een logo op de taart of een foto op de taart? Geen probleem. Ook kunt u een persoonlijke tekst toevoegen.
BuyYourWine.  
BuyYourWine.com is een slijterij op het internet. BYW heeft een groot assortiment wijnen met meer dan 2000 wijnen die allemaal binnen een week leverbaar zijn.
BuyYourWine is Lekker Makkelijk. Door het grote assortiment kan je makkelijk een wijn vinden die je lekker vindt. Door de goede zoek en referentie functionaliteiten wordt je daarbij geholpen. BYW heeft proefpaketten, abonnementen, proeverijen, sommelier service, wijnspijs combinaties, en vele andere zaken die het kopen leuk maken.
Fruitmandshop.  
Fruitmand bezorgen?
Omdat mensen vrienden en geliefden steeds vaker op originele wijze willen verrassen komt Fruitmandshop met een uniek kado: de Fruitmand.

Bij Fruitmandshop kunnen klanten heel eenvoudig hun favoriete fruitmand bestellen en laten versturen. Als een klant vandaag een fruitmand besteld, wordt deze morgen al afgeleverd! De Fruitmandshop verstuurd uw fruitmand met de grootst mogelijke zorg. Fruitmanden zijn al beschikbaar vanaf Ä24,95. Betaling kan heel eenvoudig via Ideal, of achteraf op factuur met kostenplaatsvermelding gedaan worden! 
WebChef
Doorzoek recepten!