:: Startbasis.nl :: hobbies en vrije tijd, informatie over je sport en dergelijke, RC racen, modelbouw, vissen, websites.
2019-10-16
 
Subcategorien: forafotografieknutselenmodelbouwrcvissenwebdesignalles.

Er staan in totaal 10 links in de categorie hobby.

Origami.  
Origami, de kunst van het vouwen.
Model bouw vereniging waterland.  
Bij MVW worden verschillende takken van modelbouw beoefend t.w. radiografisch bestuurde terrein auto's en trucks (oa Wedico's),modelboten, modeltreinen en stoommachines. In de winter wordt er in het clubgebouw geracet met zogenaamde "Tam-Tech" 1:24 auto-tje en met Team Losi Mini-T (1:18).
Raym's fotosite  
fotosite met landschappen,steden,kunst,dierenfoto`s en meer!
Yoarra.  
Voor veel voorbeelden en knooptechnieken om met de SCOUBIDOU? touwtjes te knopen. Hier vindt je technieken om niet alleen sleutelhangers maar ook figuren te knopen met de holle plastic touwtjes die nu helemaal in zijn.
Leejoo.  
hier vind je alles om een succesvolle website te maken, animated gifs, javascripts, online generators, buttons, banners, clipart, info over metatags etc. je website zal nooit meer hetzelfde zijn.
Ronsweb.  
Hier vind je veel dingen om je eigen site te bouwen en om je site te promoten. Je kunt hier ook terecht voor een siterecensie.
RC-Junkies.  
Op RC-Junkies is veel te vinden op het gebied van Remote Control Cars. Het is een onafhankelijke RC-auto nieuws en review site. Naast informatie is er ook een forum waar discussies, vragen en andere onderwerpen geplaatst kunnen worden.
beat your truck.  
Beat Your Truck - RC Truck Video's, RC Truck Foto's, RC Forum, RC Links and more... Een site die het geweldig vindt als jij je RC auto helemaal afracht, met filmpjes, foto's en forum. Een site waar je jouw filmpjes en foto's kwijt kan of die van andere bekijken. Geweld(ig) gewoon.
Did you beat your truck today?
Naamgenoten.  
Iedereen heeft vast wel een Naamgenoot. Misschien wel 10, maar waarschijnlijk wel honderden. Meld je nu alvast aan als naamgenoot op Naamgenoten.nl om er binnenkort achter te komen hoeveel naamgenoten jij hebt met dezelfde voornaam ... of zelfs met dezelfde voor- en achternaam! Meld je dus nu aan en kijk hoeveel naamgenoten jij hebt!
De Hobbysite.  
De Hobbysite is een postorderbedrijf met een uitgebreid assortiment op het gebied van modelbouw van o.a. de volgende merken:
Tamiya, Corel, Wilesco, Kovap en Ansmann racing.
Tevens worden er aanverwante artikelen verkocht op uurwerkgebied, zoals gereedschap en onderdelen.