:: Startbasis.nl :: Sport en fitness, Xtreme sports, kitesurfen, surfen, skaten, voetbal, wielrennen, schaatsen, darten, en heel veel meer
2019-10-16
 
Subcategorien: algemeendartengolfschaatsenshopskateboardingvoetbalxtremealles.

Er staan in totaal 5 links in de categorie sport.

Sport.be  
Alles over sport. Met o.a.voetbal, tennis, autosport, motorsport, hockey, en heel veel meer.
Voetbal24.  
Nederlandse site over voetbal, al het laatste voetbal nieuws wordt hier weergegeven.
Handicapcalculator.  
Op deze pagina kunnen golfers eenvoudig een nieuwe handicap uitrekenen aan de hand van hun exacte handicap en Stableford score.
Skateboarding twins.  
Tristan en nic puehse zijn een tweeling, geboren op 8 December 1997, die op hun 6e verjaardag zijn begonnen met skaten. Nu al zijn deze 2 serieuse mededingers in de skateboard league. Check out de video's en foto's op hun site. Awesome!
Football24.  
Football24 is als online aanbieder van voetbalartikelen een van de marktleiders in Nederland. Het totale assortiment bestaat uit de volledige collecties van Nike, Adidas, Puma, Uhlsport en Sambagoals.

De klant hoeft de deur niet meer uit voor zijn/haar voetbalartikelen, want bestellen gaat heel gemakkelijk via de site. Door de snelle verwerking, is de klant in de meeste gevallen al binnen 48 uur in het bezit van zijn/haar bestelling.

Naast particulieren richt men zich ook op bedrijven, daar Football24 beschikt over een eigen textieldrukkerij waar de kleding gepersonaliseerd kan worden met bedrijfslogo etc.