.:: Startbasis.nl :: Televisie, muziek en film, Cd, Dvd, Video, Boeken, Software en Games,online verkoop,divx,xvid,avi,svcd,vcd,ondertiteling ::.
2019-10-16
 
Subcategorien: algemeenfilmmuziekradiotelevisiealles.

Er staan in totaal 11 links in de categorie tmf.

Free Codecs.  
Heeft u problemen om een video bestand af te spelen en kunt u of u media speler niet de juiste codecs vinden? Neem dan eens een kijkje op deze site.
bol.com  
Bol.com is in Nederland marktleider op het gebied van online verkoop van boeken, cd's, dvd's en video's. Bezoekers van de website hebben toegang tot ruim 140.000 Nederlandstalige en 750.000 Engelstalige boektitels, 300.000 cd's,10.000 films, 2.400 games en circa 2.000 softwareproducten. De populairste artikelen uit het assortiment kun je vanaf nu binnen een werkdag laten bezorgen.
Technobase.  
Duitse internet radio zender met trance en techno. en party info en nieuws.
Techno4ever.  
Duitse internet radio zender met trance, techno, hardcore en natuurlijk party info, nieuws en foto's.
MoH Radio.  
Masters of hardcore radio powered by art of dance. Internet hardcore radio met veel party info en nieuws.
SlamFM.  
Ook Slam FM is natuurlijk aanwezig op het internet.
Nederlandse top 40.  
De Nederlandse Top 40 is een wekelijkse hitlijst, die oorspronkelijk door de zeezender Radio Veronica werd ge´ntroduceerd. Op 2 januari 1965 kwam de eerste Top 40 uit. I feel fine van de Beatles stond toen op nummer een. Joost den Draaijer was de initiatiefnemer van de Top 40 in Nederland. Hij nam het idee voor hitlijsten, hitparades en tipparades over uit de Verenigde Staten. Tegenwoordig (2006) wordt de Top 40 op de radio uitgezonden door Radio 538 (gepresenteerd door Wessel van Diepen) en op televisie door TMF (gepresenteerd door Jeroen Nieuwenhuize). De organisatie is in handen van de Stichting Nederlandse Top 40, die nu evenals de Mega Top 50 eigendom is van het bedrijf GfK Mega Charts. De Top 40 heeft vanwege sponsoring ook wel bekend gestaan als de Rabo Top 40 en de Wanadoo Top 40. Heden ten dage gaat de lijst als de Nederlandse Top 40 door het leven. Net als de andere hitlijst in Nederland (de Mega Top 50) wordt de Top 40 samengesteld op basis van verkoopcijfers en airplay: hoe vaker een lied gedraaid wordt, hoe hoger dit in de Top 40 staat. De Top 40 kent een andere weging van verkoop en airplay dan de Mega Top 50.
NLondertitels.  
NLondertitels - Nederlandse ondertitels. Hier kun je ondertiteling vinden voor je film. Je kunt zoeken op titel of op IMDB-nummer. Ook is er de mogelijkheid om je eigen gemaakte ondertiteling te uploaden of om verzoekjes te plaatsen. Een forum ontbreekt hier natuurlijk ook niet.
Codecguide.  
Site met codec packs. O.a. K-lite (mega) codec pack, quick time alternative en real alternative. Ook kan je hier support en gebruiksaanwijzing vinden.
Jamendo.  
Een website waar je duizenden muziek albums en liedjes kan downloaden of beluisteren onder creative commons licenses. Dit is gratis en legaal. De albums en songs zijn van artiesten over de hele wereld en de website is in verschillende talen te bekijken.
FreeRecordShop.  
Free Record Shop is marktleider in Nederland op het gebied van entertainment. Met bijna 200 winkels en de vernieuwde website van FreeRecordShop, biedt Free Record Shop een zeer ruim assortiment van Music, Movies, Games, Books en nog veel meer.