.:: Startbasis.nl .::. Startpagina, de basis van het internet met meer dan alleen maar links, auto, abonnementen, chat, dating, computer, software, gratis, korting, verzorging, telecom, sport, vakantie, zoeken, mp3, etc::.
Vrijdag 14 December 2018
 
Subcategorien: algemeenbioscoopcafediscotheekFestivalskermispartysitespretparktheateralles.

Er staan in totaal 2 links in de categorie uitgaan > discotheek.

See You Dance.  
Ga als V.I.P het weekend in met See You Dance ! Win plaatsen op de gastenlijst voor de beste feesten en de meest hippe clubs. Als member van See You Dance ontvang je wekelijks 3 party-tips op je mobiel. Voor al deze feesten, verloot See You Dance plekken op de gastenlijst. Om kans te maken op die gastenlijstplekken, laat je per sms aan See You Dance weten op welk feest jij als ?Special Guest? onthaalt wil worden. De gelukkige winnaars komen vervolgens als ?V.I.P? op de gastenlijst. Feesten waarvoor See You Dance plaatsen op de gastenlijst verloot vari?ren van grote evenementen van bijvoorbeeld ID-T en Extrema, tot kleinere feesten en clubs als Chemistry, Club Risk, Lexion, Now-Wow, Powerzone, Hotel Arena, Hemkade etc.
Bob's party palace.  
Bob's Party Palace is een allround feestcomplex met oa. 12 bowlingbanen, een gezellig restaurant, discotheek Bobs en een viertal themalokaties. Voor iedereen is er wel een feest!

Bob's:
Iedere zaterdag is een belevenis tot 05:00 in de ochtend met optredens van artiesten of gast-dj?s uit binnen- of buitenland.
Planet:
In Planet Bob?s draaien de huisdeejay?s de beste Dance Classics uit de 80?s, 90?s en natuurlijk de lekkerste muziek van nu!
Turbo:
In Turbo 2000 kun je je avond gezellig beginnen als Bobs ietsje later open gaat. Lekker dansen van 23:00 uur tot 02:00 uur.