.:: Startbasis.nl .::. Startpagina, de basis van het internet met meer dan alleen maar links, auto, abonnementen, chat, dating, computer, software, gratis, korting, verzorging, telecom, sport, vakantie, zoeken, mp3, etc::.
2019-10-16
 
Subcategorien: algemeenbioscoopcafediscotheekFestivalskermispartysitespretparktheateralles.

Er staan in totaal 13 links in de categorie uitgaan.

Dolfinarium.  
Bezoek de sterren van de zee in het Dolfinarium in Harderwijk. Voor jing en oud veel plezier met de diverse shows en atracties. Bekijk de shows of ga zelf op onderzoek uit in dit park voor een gezellig dagje uit.
Linnaeushof.  
Europa's Grootste Speeltuin. In de grootste speeltuin van europe beleef je een onvergetelijke dag vol plezier. Er zijn namelijk meer dan 350 speeltoestellen en attracties! Bezoek de website en kijk zelf maar wat er zoal te doen is.
Cafe bubbels.  
Wanneer je 18 jaar of ouder bent, en je houdt van een lekker feestje, dan ben je bij Cafe Bubbels Purmerend aan het goede adres.
Bob's party palace.  
Bob's Party Palace is een allround feestcomplex met oa. 12 bowlingbanen, een gezellig restaurant, discotheek Bobs en een viertal themalokaties. Voor iedereen is er wel een feest!

Bob's:
Iedere zaterdag is een belevenis tot 05:00 in de ochtend met optredens van artiesten of gast-dj?s uit binnen- of buitenland.
Planet:
In Planet Bob?s draaien de huisdeejay?s de beste Dance Classics uit de 80?s, 90?s en natuurlijk de lekkerste muziek van nu!
Turbo:
In Turbo 2000 kun je je avond gezellig beginnen als Bobs ietsje later open gaat. Lekker dansen van 23:00 uur tot 02:00 uur.


Partyflock.  
Op deze site vind je onder andere het laatste nieuws, agenda, recensies, interviews en foto's met betrekking tot diverse party's. Maak hier je eigen profiel aan en je kunt een eigen party agenda bijhouden en natuurlijk chatten en kontakt houden met andere party gangers die hier een profiel hebben of die je ooit onmoet heb op een feest.
Walibi World.  
Walibi World biedt een dag vol spannende belevenissen voor iedereen. Of je nu van avontuur en sensatie houdt of lekker wilt ontspannen, het kan allemaal. Van de Splash Battle tot Goliath, met meer dan 50 attracties en shows zorgt Walibi World voor een dag die eruit springt!
Luilak dance event  
De nacht van vrijdag 9 mei 2008 begint het Luilak Dance Event. De entree is geheel gratis en de toegang is voor 16 jaar en ouder. Luilak Dance Event begint om 0.00 en eindigt 07.00. Tijdens deze event in Purmerend zijn er optredens van verschillende DJ's en bands en zijn er stands voor eten en drinken. Bij de toegang tot deze event zijn drugs en geweld niet toegestaan. ID is verplicht.
Avonturenpark Hellendoorn.  
Plezier voor jong & oud! Ontdek en beleef de meer dan 30 attracties & shows van Avonturenpark Hellendoorn. Kijk bij alle attracties voor een compleet overzicht van alle avonturen of bekijk de plattegrond van het park.
Madurodam.  
Madurodam is het hele jaar open. Grachten, sfeervolle geveltjes en andere typische Hollandse taferelen zorgen voor een feest van herkenning.
Madurodam is volop in beweging. Windmolens draaien, rondvaartboten varen door de grachten, er wordt een brand geblust in de haven en treinen doorkruisen de hele stad over de grootste miniatuurspoorbaan ter wereld.
Naast de miniatuurstad is er ook clown of een poppenkast. Tussen 12 uur en 5 uur 's middags is er elk uur een voorstelling.
Metro bioscoop / JT bioscoop.  
Metro bioscopen en filmtheaters o.a. in:Alphen aan den Rijn (Euro Cinema), Amersfoort (Grand Theatre), Apeldoorn (Tivoli), Arnhem (Euro Cinema), Den Bosch (Euro Cinema), Doetinchem (CineCity), Heerhugowaard (Metro), Hilversum, Hoogezand (CineCity), Nijmegen, Purmerend (Metro)
Belbios.  
Online reserveren voor een film in jouw favoriete bioscoop. Naast het reserveren en kopen van kaartjes via telefoon en/of internet verzorgt Belbios voor diverse partijen de aanlevering van de (landelijke) bioscoopagenda.
Kermis Ilpendam.  
Agenda en foto's van de kermis feestweek in Ilpendam.
Rides.  
Voor informatie, foto's en video's van pretparken in heel europa.