KitchenBrothers Vacuüm Sealer Keuken Apparaat

Heb een paar weken terug de vacuum sealer gekocht om voedsel klaar te maken en te bewaren en producten langer houdbaar op te slaan. Ben er zeer tevreden mee en voldoet helemaal aan de beschrijving die ze gegeven hebben. Heb nog eigenlijk geen negatieve punten kunnen ontdekken behalve dat de tiptoetsen zeer gevoelig zijn maar dat kan ook weer een voordeel genoemd worden. het is wel even wennen dat u per ongeluk niet de verkeerde aanraakt. Ook is hij erg makkelijk schoon te maken door dat u hem in twee delen uit elkaar kan halen. Erg makkelijk als u knoeit bij het insealen van eten met sausje en dergelijke.

Voordelen van de vacuum sealer:
Wist u dat u met de KitchenBrothers vacuüm sealer jouw voedselverspilling vermindert en geld bespaart? Houd etenswaren 5x langer vers en verpest nooit meer eten door vriesbrand. Bewaar vlees 2-3 jaar, houd geopende wijnflessen langer goed of kook sous vide het perfect biefstuk! De Vacuüm Sealer van KitchenBrothers is ontzettend veelzijdig! De vacuum sealer heeft 4 standen voor droge of vochtige etenswaren. Vacuüm verpak alles van een complete vlees en groente maaltijd tot chips of soep!

Bespaar geld en verspil minder eten
Vacuüm verpakt voedsel blijft maar liefst vijf keer langer goed. De bewaartijd van niet-vacuüm verpakt vlees in de vriezer is 6 maanden. Wist u dat u vacuüm verpakt vlees echter wel 2 tot 3 jaar kunt bewaren? Bovendien voorkomt het vriesbrand aan vlees en brood. Er ontstaan geen schadelijke ijskristallen doordat het vocht is onttrokken. Hierdoor smaakt voedsel langer vers!

Super eenvoudig in gebruik!
De vacuum sealer heeft een duidelijk LED display en is simpel te bedienen:
→ 1.) Kies één van de vier standen: teder, normaal, vochtig of droog.
→ 2.) Gebruik vervolgens de vacuumzakken of de vacuumslang. De vacuumslang gebruikt u met o.a. een wijn flessenstop of Tupperware bakje met ventiel.
→ 3.) De sealer is in 6 ~20 seconden klaar!

Makkelijk schoon te houden
Het is wel zo fijn dat keukenapparaten hygiënisch blijven, toch? De vacuum sealer van KitchenBrothers heeft een verwijderbare bovenkant. Na ieder gebruik neemt u de binnenkant af met een vochtig doekje. De sealer is in een handomdraai schoon!

Vacuum verpak elk type etenswaren

De vacuüm sealer is geschikt voor eten van iedere soort. Denk aan groente en vlees, maar ook aan zoete etenswaren als koekjes en snoepjes. Zelfs eten dat ondergedompeld is in de saus kan vacuüm verpakt worden.

TIP!: Bewaar vloeibaar voedsel zoals soep, marinades of saus door deze eerst in de vriezer te doen en daarna te sealen!

KitchenBrothers Vacuüm Sealer

  • Inclusief 5 vacuumzakken, 200 cm rol en vacuumslang
  • Verwijderbare bovenkant voor schoonmaken
  • 4 standen voor droog of vochtig voedsel
  • Duidelijk LED bedieningspaneel
  • Externe vacuum functie
  • BPA vrij

Gebruik een vacuümzak of Tupperware bakje
Gebruik de vacuum sealer met vacuumzakjes van maximaal 30 cm breed of kies voor een herbruikbaar (Tupperware) bakje met vacuum ventiel. Bevestig de vacuumslang aan het apparaat, en het andere uiteinde aan het ventiel van het bakje. u kunt de externe slang zelfs i.c.m. een vacuüm wijnstop gebruiken om geopende wijn langer lekker te houden!

Kook sous vide als een pro
Sous vide is Frans en betekent ‘onder vacuüm’. Bij deze kooktechniek wordt vacuüm verpakt voedsel gegaard in een sousvide waterbad op een exact gecontroleerde temperatuur. De constante lage temperatuur zorgt voor een gelijkmatig bereid product. Veel chefs zweren bij deze methode voor de perfecte biefstuk!

Een gezonde en georganiseerde lifestyle
Met behulp van deze vacuüm sealer wordt mealprepping een stuk leuker! Niet alleen blijft u maaltijd 5x langer vers, u bewaart het gemakkelijk en compact in een vacuümzak of -bakje. Bereid u maaltijden van tevoren klaar om een gebalanceerd en gezond eetpatroon te behouden!

Reacties zijn gesloten.