Mon marte houten tekenkist/schilderkist

Handige tekenkist die netjes is afgewerkt. Ook ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld een workshop. In mijn geval dus ook handig om de kostbare nagel kwasten, voor o.a. het zetten van acryl nagels, veilig mee te nemen en of op te bergen. Zie foto’s onderaan deze review. Dus niet alleen functioneel voor de tekenspullen maar ook voor de creative nagelkunstenaar. Zo staat deze box standaard in de buurt bij het zetten van mijn nagels. En staan de meest gebruikte glittertjes en andere accessoires die er ook in passen gelijk bij de hand. De houten teken kist heeft tegelijkertijd een luxe uitstraling op mijn bureau en alles is netjes uit het zicht opgeborgen.

Productbeschrijving:

De Mont Marte Penseelkist is gemaakt van prachtig beukenhout en is ideaal om penselen schoon en beschermd te houden. Maar ook als tekenkist is hij natuurlijk erg handig. Je hebt 3 lades waardoor hij naar je eigen zin in te delen is. Afmeting: 25.5x40x10cm (lxbxh)


Kenmerken Mont Marte teken/penseelkist met 3 lades:

  • Materiaal: Hout
  • Afmeting: 25.5x40x10cm (lxbxh)
  • 2 bovenste laden bevatten vaste compartimenten die een handige opbergruimte bieden voor alle soorten pastelkrijt en/of andere kunstmaterialen.
  • De grote onderste lade bevat geen compartimenten en is geschikt voor bijvvorbeeld verven, penselen en accessoires.
  • LET OP: Accessoires zichtbaar op de foto’s zijn niet inbegrepen

Mon marte houten tekenkist/schilderkist

Reacties zijn gesloten.