Home

Google Web Startbasis.nl

Algemeen nieuws

Film nieuws

 • Video | Regisseur over No Time to Die: ‘James Bond vecht als gewond dier’
  by NU.nl on 26 februari 2020 at 06:17

  In No Time to Die vecht James Bond als een ‘gewond dier’, vertelt de regisseur van de actiefilm Cary Fukunaga. In een nieuwe video vertelt de regisseur over het maakproces van de film.

 • Derde deel Jurassic World filmreeks heet Jurassic World: Dominion
  by NU.nl on 26 februari 2020 at 06:02

  Het derde deel van de filmreeks Jurassic World heet Jurassic World: Dominion. Regisseur Colin Trevorrow deelde dinsdag via Instagram een foto van de eerste draaidag van de film met de naam.

 • Harvey Weinstein deels schuldig bevonden: wat staat hem te wachten?
  by NU.nl on 25 februari 2020 at 16:03

  Harvey Weinstein wordt door de jury van zijn proces in New York schuldig geacht aan aanranding en verkrachting in de derde graad (seks met een persoon zonder zijn of haar instemming, maar niet op gewelddadige wijze of onderdeel van een bewust patroon) en riskeert een gevangenisstraf van maximaal 25 jaar. Het is niet de enige zaak die tegen de voormalig filmproducent loopt. Wat staat hem de komende tijd te wachten?

 • Harvey Weinstein schuldig aan aanranding en verkrachting
  by NU.nl on 25 februari 2020 at 15:16

  Harvey Weinstein is maandag schuldig bevonden aan aanranding en verkrachting in de rechtszaak in New York over seksueel misbruik van twee vrouwen. Een jury van zeven mannen en vijf vrouwen oordeelde dat de filmproducent schuldig is aan twee van de vijf aanklachten. Weinstein gaat in hoger beroep.

 • Video | Rundfunk-duo probeert treurige camping te redden in eerste film
  by NU.nl on 25 februari 2020 at 11:00

  Het komische duo Rundfunk heeft maandag de trailer voor zijn eerste speelfilm gedeeld. In de comedy Rundfunk: Jachterwachter moeten de acteurs Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout een camping zien te redden van criminelen.

Game nieuws

Reacties zijn gesloten.