Bankieren en andere geldzaken

 • Coolblue ‘is er eindelijk klaar voor’ en breidt uit naar Duitsland
  by NU.nl on 14 juli 2020 at 05:44

  De Nederlandse elektronicaketen Coolblue gaat de komende maanden uitbreiden naar Duitsland, zegt oprichter Pieter Zwart dinsdag in interviews met NRC en Het Financieele Dagblad (FD). De Rotterdamse winkel gaat in de regio van Düsseldorf beginnen met het bezorgen en installeren van producten als televisies en wasmachines. Coolblue hoopt daar aan het eind van het jaar ook een fysieke winkel te openen.

 • Ruim 2.400 aanmeldingen voor vrijwillige vertrekregeling KLM
  by NU.nl on 14 juli 2020 at 04:02

  Ruim 2.400 personeelsleden van KLM hebben zich ingeschreven voor de vrijwillige vertrekregeling die de luchtvaartmaatschappij heeft opgetuigd, laat een woordvoerder van KLM maandagavond weten.

 • Pensioendeal eindelijk rond, nu volgt discussie over details
  by Edo van der Goot on 14 juli 2020 at 00:10

  Dinsdag debatteert de Tweede Kamer over de pensioenafspraken. Na tien jaar onderhandelen werd de polder het vorig jaar eindelijk eens over de hoofdlijnen. Vervolgens duurde het weer een jaar om die plannen verder uit te werken. De discussie over de details gaat nu beginnen.

 • Kabinet wil schaderegeling voor ziekte door gevaarlijke stoffen
  by NU.nl on 13 juli 2020 at 19:46

  Het kabinet gaat ‘werk maken’ van een schaderegeling voor wie ziek is geworden door te werken met gevaarlijke stoffen. Dat heeft de vrijdag aangetreden staatssecretaris van Sociale Zaken Bas van ’t Wout maandag bekendgemaakt.

 • ‘IT-uitgaven dalen in 2020 met meer dan 7 procent’
  by NU.nl on 13 juli 2020 at 18:41

  De wereldwijde IT-uitgaven dalen dit jaar met 7,3 procent ten opzichte van 2019, voorspelt onderzoeksbureau Gartner maandag. De daling valt grotendeels toe te schrijven aan de coronacrisis.

 • Update: Britse economie krimpt ongekend hard
  on 14 juli 2020 at 08:37

  (ABM FN-Dow Jones) De Britse economie is in de periode van maart tot en met mei drastisch gekrompen, met 19,1 procent, door de overheidsbeperkingen vanwege het coronavirus. Dit meldde het Office for National Statistics dinsdag.

 • Brussel vraagt EssilorLuxottica winkels af te stoten – media
  on 14 juli 2020 at 08:32

  (ABM FN-Dow Jones) De Europese Commissie heeft EssilorLuxottica verzocht winkels in Itali en Frankrijk of Nederland te verkopen om de weg vrij te maken voor de overname van GrandVision. Dit schreef The Financial Times dinsdag.

 • Britse economie krimpt ongekend hard
  on 14 juli 2020 at 08:16

  (ABM FN-Dow Jones) De Britse economie is in de periode van maart tot en met mei drastisch gekrompen, met 19,1 procent, door de overheidsbeperkingen vanwege het coronavirus. Dit meldde het Office for National Statistics dinsdag.

 • Britse industriele productie fors teruggelopen
  on 14 juli 2020 at 08:11

  (ABM FN-Dow Jones) De industrile productie in het Verenigd Koninkrijk is ook in mei hard gedaald. Dit bleek dinsdag uit cijfers van het Britse officile statistiekbureau.

 • Duitse consumentenprijzen gestegen
  on 14 juli 2020 at 08:06

  (ABM FN-Dow Jones) De consumentenprijzen in Duitsland zijn in juni gestegen. Dit bleek dinsdag uit herziene cijfers van het Duitse statistiekbureau Destatis.

 • Staan we aan de vooravond van een nieuwe Bull-markt in Bitcoin?
  by jazz on 19 juni 2020 at 10:15

  Advertorial  Institutionele aandacht, veelbelovende herstelperiodes en ongekende reguliere aandacht. De Bitcoin-markt gaat een fenomenale periode in. Een periode van “quantitative easing” (geldcreatie …

 • Bitcoin (BTC) prijs voorspellen met 3 on-chain indicatoren
  by jazz on 12 juni 2020 at 08:56

  Iedere transactie laat een spoor achter. Deze informatie noemen we ook wel on-chain data. Het laat de netwerk activiteit zien. De afgelopen jaren zijn er enorm veel indicatoren gebouwd om deze data. E …

 • Waarom je niet wilt investeren in Bitcoin mining
  by frank on 5 juni 2020 at 13:56

  In deze video kijken we waarom het investeren in mining apparatuur niet een goed idee is en waarom je dus beter direct Bitcoins kan kopen.tags: Bitcoin Mining, hoe mine je Bitcoins, welke miner kopen, starten met bitcoin mining——————————————————————————————————————————————————————-Mocht je in Bitcoin willen stappen (altijd een goed idee!) en je weet niet waar te beginnen kijk dat na […]

 • Bitcoin eindelijk 10.000 Dollar!
  by frank on 5 juni 2020 at 12:56

  De livestream van afgelopen vrijdag avond. Whoohoo Bitcoin eindelijk de 10.000 dollar aangetikt! Druk op het plaatje en koop je eerste Bitcoin bij BTCDirect Download de Brave browser zoals in de video besproken en krijg elke maand gratis brave tokens (brave is vandaag alleen al 25% in waarde gestegen)Download link: https://brave.com/bit688 De 25 euro extra Bitcoin actie bij luno Mocht je in Bitcoin willen stappen (altijd een goed idee!) en je weet niet waar te beginnen kij […]

 • Video | Bitcoin bij The Daily Show
  by lionel on 5 juni 2020 at 12:56

  Bitcoin begint, mede dankzij de problemen rond MtGox, flink aan bekend toe te nemen. Dit blijkt uit het feit dat zelfs Jon Stewart van The Daily Show een paar grappen maakte over de nieuwe cryptografische valuta. Gelukkig weet de comedian de problemen rond Bitcoin wel in het juiste daglicht te plaatsen door het simpelweg te […]

Reacties zijn gesloten.